rita valk  
Rita Valk
 
 
    home over mij links contact
     
  home  
  nieuws  
  haptotherapie  
  journeytherapie  
  quantum touch  
  vijf principes  
  reacties van cliënten  
  opleiding  
  tarieven  
  contact  
     
     
  privacy  
   
   
  Rita Valk
Haptotherapie en meer...
Amsterdam
Heiloo
   
 
   
 
 
 
  Quantum Touch®  
  Quantum Touch is een simpele methode om het natuurlijk herstelvermogen van je lichaam “aan te zetten”. Door een combinatie van gerichte aandacht en ademhaling wordt je levensenergie (de Chi) beïnvloed. Degene die behandeld word – dit is de healer – stemt zich af op de hogere frequentie van de behandelaar (resonantie). De healer voelt duidelijk waar de behandelaar de aandacht op mag richten door gewoon de eigen lichaamsintelligentie te volgen. Je voelt of de handen verplaatst moeten worden en naar welke plek. En wanneer het voldoende is. Kinderen en dieren lopen gewoon weg als het klaar is. Als de energie goed stroomt zullen herstelprocessen versnellen en klachten verminderen of verdwijnen. Het is heel verschillend hoe mensen energie ervaren. Je kan tintelingen of warmte voelen of niets, dat is allemaal goed. Het kan gebeuren dat klachten eerst toenemen en daarna verminderen.

Quantum Allergy is een methode om verstoringen op te sporen en te behandelen. Dit kan een allergie zijn of een overgevoeligheid voor bepaalde (voedings) stoffen, geluiden, medicijnen en emoties. Eigenlijk alles waar wij als mens mee in aanraking komen.

Quantum Touch Supercharging bied technieken waarmee Quantum Touch nog sneller en dieper werkt. Sinds ik dit begin 2020 geleerd heb merk ik dat er nog meer mogelijk is met Quantum Touch. Een perfecte timing om in te kunnen zetten tijdens de Corona-crisis want op afstand werkt Quantum Touch net zo goed! De toevoeging zit hem in het werken met kleuren en klanken, aandacht voor de chakra’s en het werken aan specifieke condities. Ook hierbij volg ik wat jouw systeem aangeeft, jij bent de healer die zegt waar de aandacht naar toe mag. Ik leer je hoe je jezelf kan behandelen door je trilling te verhogen en jezelf te revitaliseren met de 12 fundamentele kleuren.

Alle methodes zijn heel effectief en eenvoudig aan te leren om jezelf te behandelen. Ze laten zich prima combineren met elkaar en ook met m’n andere behandelvormen. Het is prachtig om te merken wat jouw zelfgenezend vermogen allemaal kan! Een korte behandeling is meestal toereikend.
 
 
 
        webdesign margreetdevries.nl