rita valk  
Rita Valk
 
 
    home over mij links contact
     
  home  
  nieuws  
  haptotherapie  
  journeytherapie  
  quantum touch  
  vijf principes  
  reacties van cliënten  
  opleiding  
  tarieven  
  contact  
     
     
  privacy  
   
   
  Rita Valk
Haptotherapie en meer...
Amsterdam
Heiloo
   
 
   
 
 
 
  Quantum Touch®  
  Quantum Touch is een simpele methode om het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam aan te spreken. Door een combinatie van gerichte aandacht en ademhaling wordt de levensenergie (de Chi) direct beïnvloed. Degene die behandeld wordt – dit is de “healer” – gaat zich afstemmen op de hogere frequentie van de behandelaar (resonantie). De cliënt weet precies waar de behandelaar de aandacht op moet richten en volgt de natuurlijke lichaamsintelligentie.

Je kunt op deze manier alle herstelprocessen versnellen, en meestal direct klachten verminderen. Door “uitlijnen” van heupen/bekken/nek /schedelrand kan het lichaam zelf weer een natuurlijker houding aannemen. Het is prachtig om te merken hoe het zelfgenezend vermogen van de cliёnt vergroot wordt!

Quantum Allergy is een methode om verstoringen op te sporen en te behandelen. Dit kan een allergie zijn of een overgevoeligheid voor bepaalde (voedings) stoffen, geluiden, medicijnen, emoties - eigenlijk alles waar wij als mensen mee in aanraking komen.
Beide methodes zijn in het algemeen zeer effectief, en eenvoudig te leren aan de cliёnt, zodat die zichzelf ook kan behandelen. Een korte behandeling is daardoor meestal toereikend.

 
 
 
        webdesign margreetdevries.nl